BLACK WEEK & BLACK FRIDAY

Black Friday på Petxl.no nærmer seg

Årets store shoppingdag Black Friday nærmer seg med stormskritt og vi er godt i gang med å planlegge tidenes shoppingfest! Varehusene og nettbutikklageret fylles opp med en mengde varer som skal selges til svært gode priser på Black Friday. Varehusene i Stavanger og Kristiansand vil ha åpent fra 07.00 denne dagen. Vi gleder oss til å se dere!

I år faller Black Friday på 29. november, kun to dager før vi går inn i adventstiden. Tenk så deilig å være ferdig med alle julegavene FØR desember i år? Så kan du heller bruke desember på lange turer i skogen med hunden, på å leke med katten, eller bygge om terrariet. Vi vet om mange som ville blitt glade for gaver til familiens firbeinte bestevenn! Eller er det kanskje noen familier der ute som skal bruke juleferien på å hente hjem et nytt kjæledyr? PetXL.no har ALT du trenger, og litt til, og på Black Friday kan du sikre deg disse varene til SVÆRT gode priser! Vi vet at det blir tilbud på diverse hundebur, katteluker og hundemat, for å nevne noe.

Petxl.no starter salget ved midnatt

Black Friday er i USA kjent som «retail bonanza» og amerikanere over hele landet sparer opp penger til nettopp denne dagen gjennom hele året. Handlelister lages og hele familier stiller seg i kø like etter at Thanksgiving-måltidet er fortært. De aller fleste butikkene i USA begynner salget like etter midnatt, og PetXL.no er selvfølgelig med på det! I vår nettbutikk får du derfor knallpriser fra kl. 00.00 fredag 29. november. Alle tilbudene varer hele Black Friday, så du har et helt døgn på deg til å handle kvalitetsvarer til ditt kjæledyr til knallpriser!

Black Friday - PetXL - Hundefôr - Hundebur - Sureflap - Trixie - Acana - Orijen - Royal Canin - Kattesand

Petxl.no er med på gammel tradisjon

Fredagen etter Thanksgiving har vært kjent som en handelsdag i mange år, Macy’s annonserte med gode rabatter allerede i 1924. Å dra på handletur dagen etter Thanksgiving fortsatte å være populært selv gjennom «The Great Depression», etter børskrakket i 1929, på tross av at retail generelt slet på denne tiden.Navnet Black Friday ble først brukt i forbindelse med retail i en annonse i The American Philatelist magazine i1966. Før dette hadde Black Friday vært assosiert med finanskrisen i USA på 1800-tallet, ikke shopping.

Historien sier at butikksjefer i USA første driftsresultatene for hånd i enten rød eller sort penn. Tallene ble ført i rødt hvis butikken gikk i underskudd og i sort når de tjente penger. For veldig mange var det aller mest røde tall, helt til det plutselig snudde fredagen etter Thanksgiving etter at kundene hadde stått timesvis i kø for å handle rabaterte varer. Tallene ble sorte og butikkene tjente penger!

Det ble etterhvert mer og mer vanlig å bruke «Black Friday» i forbindelse med salget dagen etter Thanksgiving, og mot slutten av 1980-tallet var dette et kjent begrep for de aller fleste amerikanere. I dag er Black Friday den desidert største handlesdagen i USA og noe mange ser frem til hvert år.

Amerikanerne har i mange år handlet for milliarder av dollar på Black Friday, og dette har etterhvert spredt seg til Norge og resten av verden. Det store gjennombruddet i Norge kom på 2000-tallet, og fenomenet Black Friday blir stadig mer og mer populært.

Black Friday hos petxl.no - Salg på kattemat, sureflap katteluke og kattesand

Gode rabatter og tilbud

Mange butikker velger nå å kjøre «Black Week» med gode rabatter i dagene før Black Friday. Det kommet selvsagt PetXL.no til å gjøre også! Vi legger ut nye tilbud hver dag i Black Week, som en oppladning til den store dagen i slutten av uka. Det vil si at du kan sikre deg fantastiske varer til rå priser allerede fra mandag 25. november!

Vi kommer til å fortsette salget med «Cyber Monday» mandag 2. desember. Kanskje du glemte å kjøpe noe på Black Friday, eller kom du på at du trenger ekstra hundefôr eller hundeleker til juleferien? Da har du en ny sjanse til å handle mandagen etter Black Friday! Netthandelsbransjen opplevde naturlig nok nedgang uka etter Black Friday og ville derfor ha sin egen handelsdag før jul. Da bestemte noen seg for å kjøre en helt egen salgsdag mandagen etter Black Friday, og Cyber Monday ble fort et like populært alternativ for amerikanske shoppere. I dag velger svært mange nettbutikker også i Norge å kjøre kampanjer både på Black Friday og Cyber Monday.

Gjør et godt kjøp på hundebur, hundefor, kattesand, kattemat og mye annet spennende!

PetXL.no har alltid gode tilbud på Black Friday og 2019 blir intet unntak! Vi setter ned prisen på diverse populære varer, alt fra hundefôr og kattesand til vinterdekken og kaninbur. Dette er virkelig dagen for å sikre deg kvalitetsvarer til en svært god pris! Vi kjører som vanlig fri frakt på alle ordre over 499 kr. Våre lagermedarbeidere står klare til å pakke nettopp din bestilling, slik at du kan være sikker på at du får varene dine så fort som overhodet mulig etter Black Friday.

Kjente merkevarer

I disse dager klargjør vi nettsiden for Black Friday og vi gjør alt vi kan for å sikre at årets julegaveshopping blir en fornøyelig opplevelse. Innkjøpssjefen vil ikke røpe hva rabattene blir helt enda, men vi har hørt rykter om at det vil være knallpriser på varer fra kjente merker som Orijen, Acana, 4Pets, Royal Canin, SureFlap, Canem Pets, Trixie og Variocage – for å nevne noen!

Vi gleder oss til Black Friday, Black Week og Cyber Monday og håper du også gjør det! www.petXL.no

Black Friday - PetXL - Hundefôr - Hundebur - Sureflap - Trixie - Acana - Orijen - Royal Canin - Kattesand
Copyright © 2019 PetXL AS