Oster A6 Slim Klippemaskin

cancel Ikke på lager
kr 3 399
Oster A6 Slim Klippemaskin Oster A6 Slim Klippemaskin
Oster A6 Slim Klippemaskin
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering

Oster A6 Slim Klippemaskin

Oster A6 Slim er en lettvekts-klipper som kombinerer et ergonomisk design som ligger godt i hånden under arbeidet. Produsert med en kraftig 3-speed motor (3.100 - 4.100 SPM). De tre klippehastighetene på Oster A6 Slim gjør maskinen meget allsidig og et helt nytt system gjør klipping og trimming med Oster A6 Slim til en utrolig behagelig og en effektiv opplevelse.

Oster A6 Slim er ekstra lett i hånden og er svært ergonomisk utformet, perfekt for de som klipper en del og veterinærer. Til de som bruker maskinen profesjonelt eller veldig mye (med f.eks flere hunder, eller ved krevende pels) anbefales Oster A6 Comfort som har ekstra mykt grep og ekstra innebygget antivibrasjon

Den støtabsorberende isoleringen rundt motoren demper vibrasjoner fra klipperen og minsker støynivået, hvilket gjør den til en perfekt klipper i det daglige arbeidet med pelspleie.

Kjære kunde, bemerk følgende: Denne klippemaskinen arbeider med en langt høyere hastighet på bladene enn vanlige klippemaskiner og krever derfor svært hyppig smøring med smøremiddel for å unngå at bladene blir varme, er ikke dette akeptabelt så anbefaler vi at du velger en Oster A5 eller en Moser Max 45 klippemaskin som ikke krever samme mengde smøring.

Benyttes av både proffer og amatører til de fleste typer pelsklipp.

Oster A6 Slim er kompatibel med skjær fra Oster, Phoenix, Moser, Snap On og Wahl. Denne maskinen leveres uten skjær.


Her er noe tips om du ikke har brukt maskin før: 

- Vask! Alltid gi hunden ett bad før du bruker maskin eller saks, skjær blir ødelagt med en gang om pelsen er skitten. Selv fine støvkorn i pelsen kan gjøre skjæret slitt, og når ett skjær først er blitt sløvt må det byttes ut.

- Børst! Er det floker i pelsen blir maskinen treg, og det blir veldig ubehagelig for hunden. Skal du klippe bort en floke må du ha ett fint skjær (Nr. 7, 10, 15) for å komme under floken. Ingen maskiner eller skjær er laget for å kunne klippe gjennom floker. 
Er pelsen børstet og velstelt vill sluttresultatet bli mye finere.

Skjær og avstandsskjær. Skal du ha mer lengde på pelsen enn 13mm, må du bruke avstandsskjær på ditt vanlige Oster skjær. Da må det være ett tynt skjær under avstandskammen(nr 10 eller 15 er mest brukt) for å kunne klippe. Med avstandsskjær kan du la det være flere cm med pels igjen, men da er det viktig at pelsen er flokefri.

- Aldri bruk maskinen i fuktig pels! Kommer skjæret i kontakt med vann eller fuktig pels vil det ruste.

- Vedlikehold! Alltid rengjør bladet og under bladet godt etter klipping, også under klipping ved behov. Pels setter seg ofte under bladet. 
Alltid smør skjæret med egnet olje før, under og etter klipping. 

- Alle maskiner vill bli varm under bruk, da skjæret skaper friksjon som skaper varme. Du kan bruke «kjølespray» som hjelper å holde skjæret kaldt, men man må også ta pauser med jevne mellomrom når skjæret blir varmt slik at det får tid å kjøle seg ned. Å bruke avstandsskjær er ett godt alternativ dersom man har flere hunder eller bruker maskinen mye, da får man mer avstand til det varme skjæret.

- Aldri la maskinen henge fra ledningen, oppbevar den i esken der den ikke kan få seg en smell.

Mer informasjon
Merke Oster
EAN 34264455665
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS