Variocage Dobbeltbur L

brightness_1På lager
kr 6 990
Variocage Dobbeltbur L Variocage Dobbeltbur L Variocage Dobbeltbur L
Variocage Dobbeltbur L

Variocage Dobbeltbur L

Variocage Dobbeltbur L - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk  buret passer til din bil HER

VarioCage dobbeltbur med deformasjonssone og justerbar skillevegg Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Behø en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen. Har du en stor hund, eller bare en hund som skal med, kan skilleveggen demonteres. Med noen enkle hå ”” buret til akkurat din bil!

Nø: Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfø at dø blokkeres, kan bakveggen lø bort ved hjelp av noen enkle hå. Deformasjonssone Ved en eventuell påø bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert må i samsvar med bilens deformasjonssoner. Det innebæ at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for bå passasjerer og hund. ” er menneskets beste venn”... ... og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjø, men hvordan passer vi på at hunden vå kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer vå sikkerhetsbur, som gir en unik beskyttelse for bå mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for hø sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyller de krav som stilles ved kollisjon bakfra. De er laget i stå og pulverlakkert i grå og svarte nyanser.

Burene lå med en kraftig haspe som kan kombineres med nøå. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nø- gang bak. Burene er stille – ingen skramling! 

Må:
Dybde: 760-1030mm (Justerbar)
Bredde: 990mm
Hø: 650mm
Vekt ca 36 kg

Alle må er utvendige må.

Mer informasjon
Merke mimSafe
EAN 7350069120038
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Copyright © 2021 PetXL AS