Blogg

Petworld blir PetXL

Du har kanskje lagt merke til at Petworld og PetXL har vært ganske like både på utvalget, priser og utseende? Vi har i mange år vært de samme menneskene som har driftet begge nettbutikkene, men nå gjør vi det enklere for deg med å flytte alt til Petxl.no.
11. mai 2023

Utegård til kaniner

Kaniner er aktive dyr som trenger plass til å bevege seg, hoppe og utforske. Sommerhalvåret er den perfekte tiden å la de få være i en utegård som gir dem den nødvendige plassen som gir dem muligheten til å utforske og bevege seg i et naturlig miljø. Utegårder gir også kaniner tilgang til frisk luft og sollys, som er viktig for deres helse og trivsel. Her finner du noen tips for hva du bør tenke på når du lager en utegård til din kanin:
17. april 2023

Tips til båndtvangstperioden

Båndtvangen i Norge gjelder fra 1. april til 20.august, og her finner du noen velmente tanker, tips og råd i båndtvangstiden. 
28. mars 2023

Påsken med hund

Påsken er en tid hvor vi koser oss ekstra mye med dager fri fra jobb, god mat og snacks, og turer ut i naturen. Påsken er en perfekt tid å bruke med sitt firbeinte familiemedlem, her er noen tips for en vellykket påskefeiring for både to -og firbeinte!
16. mars 2023

Overvekt hos hund og katt

Mange kjæledyr er overvektige og lider under store belastninger på leddene, og generelt dårlig helse. Overvekt kommer enkelt nok av at dyret spiser mer enn den forbrenner, og det kan enkelt reguleres ved å innføre noen sunne vaner. Her finner du tips om hvordan du sjekker om dyret ditt er overvektig, og tips til sunne vaner å ta med seg videre.
7. mars 2023

Startguide til rotte

Tamrotter er nysgjerrige vesener som er tillitsfulle overfor mennesker, i tillegg er de veldig morsomme, noe som gjør at de er ypperlig å ha som kjæledyr. Aktive og nysgjerrige som de er, er det noen ting det er viktig å tenke på før man skaffer seg rotter. Vi har lagt en liten guide for å hjelpe deg i gang!
2. mars 2023

Tannhelse hos hund

Har du merket dårlig ånde fra hunden din er nok sjansen stor for at den har problemer med tennene sine. Her finner du en oversikt over tegn på tannproblematikk, og noen tips på sunne vaner å føre inn for å få en god tannhelse til din firbeinte bestevenn.
27. februar 2023

Startguide til marsvin

Marsvin er dag-aktive gnagere som stammer fra villmarsvin og har gjennom tusener av år blitt domestisert og er nå en del av 3 forskjellige hovedtype marsvin, korthår, langhår og strihår. De er sosiale dyr med et bredt språk, som trives best i par eller grupper. Her finner du en liten innføring i hva du må tenke på før du anskaffer deg marsvin som kjæledyr.
24. februar 2023

Nordic Nature til din hund

Nordic Nature er et norskprodusert hundefôr som er utviklet av hundeelskere. Fôret kommer i 9 ulike typer som er tilpasset ulike behov hunden din måtte ha.
13. februar 2023

Startguide til Hamster

Det er viktig å forstå hamsterens behov for plass, mat og mosjon for å sikre at de har et sunt og lykkelig liv som kjæledyr, det er en rekke ting du må tenke på for at hamsteren skal trives. Her er våre tips du bør lese over om du vurderer å skaffe deg hamster! 

1. februar 2023
Copyright © 2021 PetXL AS