Bestill time hos vår hundefrisør for å klippe hunden din

Velkommen til vår profesjonelle hundefrisørtjeneste og en praktisk bookingplattform som gir deg det beste for din firbente venn. Våre dedikerte hundefrisører tilbyr en rekke tjenester. Uansett om du har en langhåret rase som krever regelmessig stell eller en kortpelsede hund som trenger en rask oppfriskning, kan vi skreddersy behandlingen. 

 • Bad av hund.
 • Klipp av hund.
 • Klipp av valp. 
 • Kloklipp av hund. 
 • Ørerens av hund. 
 • Napping av hund. 
 • Privat kurs i klipp av hund. 
 • Kloklipp, vask og klipp av katt (i enkelte salonger).
 • Mindre tjenester som detaljklipp, potestell, snutestuss, tømming av analkjertler

Vi tilbyr også valpeklipp som er tilpasset din nye bestevenn. La hunden din bli kjent med vask, føn, kloklipp og stuss på en trygg måte.
Med vår enkle bookingtjeneste kan du raskt finne din nærmeste hundefrisør og sikre at din trofaste følgesvenn ser sitt aller beste ut. 

Her finner du vårt utvalg av pelspleie produkter, shampoo og balsam, vår populære hundeblåser, børster og kammer, klippemaskiner og sakser
Ofte stilte spørsmål finner du lengre ned. 

VÅRE HUNDEFRISØR SALONGER
 1. ALNA, OSLO
 2. Fyllingsdalen, Bergen
 3. Haugesund
 4. Hønefoss

OBS! Avbestilling må skje senest 24 timer i forveien. Ubenyttede timer belastes med 60 % av booket tid.
Priser på alle de ulike tjenestene finner du under booking til din salong. 

Ofte stilte spørsmål 

Hvor mye koster det å klippe klør på hunden?

En kloklipp koster 149,-. Inkludert i kloklippen er sjekk av hundens poter og tredeputer.
Ved å kjøpe klippekort sparer man 30%. Et klippekort à 10 klipp koster kr. 1050,-.

Hvor ofte klipper man klør på hunden?

Et anbefalt gjennomsnitt er hver 2-4. uke. Hvor ofte man klipper klør bestemmes av hundens genetikk og egen sliteevne. Kom gjerne innom våre frisører, så kan vi komme med en anbefaling om hvor ofte du bør klippe klør på nettopp din hund.

Hvor ofte skal hunden klippes?

Vi anbefaler å klippe hunden hver 8.-12. uke, avhengig av hvor flink man er til å børste og vedlikeholde pelsen hjemme. Innimellom klippene kan man benytte seg av tjenester som bad og detalje-klipp for lettere vedlikehold. 

Hvor lang tid tar det å klippe en hund?

Tid vil variere ut fra hundens størrelse og tjenesten som er bestilt. Når du bestiller en time så kommer det frem forventet tidsbruk. Tiden kan også avhenge av pelsens kondisjon og hvor vant hunden er til håndtering.

Hvor ofte må man nappe hunden?

Vi anbefaler at hunder nappes hver 6.-12. uke avhengig av rase, pelsens kondisjon og om man ønsker en bedre vedlikeholdt og rullerende pels.

Hvordan børste og stelle pels på hund?

De to mest anbefalte verktøyene en hundeeier kan ha med tanke på børsting er en stålkam og en karde. En kam til å løfte flokene fra huden og en karde til å børste den ut. Har hunden mye floker kan man benytte en balsamspray som vil hjelpe til å løsne pelsen mens man børster. Se vårt utvalg her. 

Hva skal til for å bli hundefrisør?

For å bli hundefrisør er det anbefalt med en grunnleggende utdannelse. Det er ingen krav om forkunnskaper, men man må ha et brennende ønske om å jobbe med hund. Det er krevende, men svært givende å være hundefrisør og dersom du er nysgjerrig på yrket så kontakt oss gjerne, så kan vi både vise og fortelle deg litt mer om hverdagen vår.

PetXL Grooming Academy et eget grundig utdanningsprogram som gir deg alt du trenger for å ha en solid utdannelse innen hundefrisøryrket. Ler mer om det HER. 

Hvor ofte kan en hund vaskes?

En hund bades ved behov. Det som er viktig å tenke på er at man benytter en shampoo som er tilegnet til bruk på hund. Dersom man bader ofte (en til flere ganger i uken), burde man bruke en mildere shampoo. Se vårt utvalg av shampoo og balsam her. 

Hvor ofte bør man pusse tenner på hund?

Vi anbefaler tannpuss med ultralyd tannbørste opp til 1 gang i måneden. Dersom hunden er lett utsatt for problemer med tannhelsen kan det anbefales å gjøres ukentlig. Dette er en generell anbefaling. Det kan variere fra hund til hund hvor ofte det anbefales å pusse tenner ut fra din hunds behov.
Vi anbefaler å gå jevnlig til veterinær for tannsjekk, sjekk ut våre veterinærer hos VetXL her. 

Se våre pleieprodukter til øyne, øre og munn her. 

Kan jeg bli med inn mens hunden er til stell?

Vi ønsker ikke at eier skal være til stede mens våre frisører jobber. Det er for at våre frisører skal kunne konsentrere seg om din hund og samtidig lettere få kontakt med den. Det er viktig for oss at vi har hundens fokus når vi arbeider med den både for din hunds og vår sikkerhet.

Hvor gammel bør valpen være før den kan gå til frisøren?

En valp kan begynne å gå til hundefrisør allerede fra 8 ukers alder av, etter første vaksine. Det kan være lettere for en valp å tilpasse livet hos en hundefrisør dersom man starter med tilvenningen hos tidlig. Tilvenning kan bestå av valpetreningstimer, bad, kloklipp eller snutestuss/potestell/detaljeklipp.

Hvor mye koster det å klippe en hund?

Hundens størrelse, rase, type behandling og eventuelle tilleggstjenester påvirker prisen. Alle våre priser ligger ute på bookingssiden vår.

Kan jeg komme til timen selv om tispen min har løpetid?

Alle hunder er velkomne uansett om de har løpetid eller ikke. Bare husk å gi oss beskjed, slik at vi potensielt kan tilrettelegge og er informerte.

 

Copyright © 2021 PetXL AS