Kundeløfter

Kundeløfter

Det er enkelt å velge PetXL

Vi gjør det superenkelt for deg ved å tilby fri frakt, prismatch, åpent kjøp i hele 30 dager.

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd, og dette er våre kundeløfter til deg.

FRI FRAKT på ordre over 599,-

 • Vi gjør det enda enklere å handle på petxl.no og tilbyr gratis frakt på kjøp over 599,-.
 • Fyll handlekurven med dine favoritter og symbolet for «fri frakt» vil dukke opp når beløpsgrensen er nådd.
 • Vi ønsker deg en god shopping!

Betingelser:

 • - Tilbudet gjelder kun for privatpersoner og for produkter som petxl.no som selger.
 • - Gjelder ikke for levering til Svalbard og Bjørnøya.
 • - Gjelder servicepakke fra Posten.

Prismatch i fysisk butikk*

Hos oss vil du alltid finne et stort og bredt utvalg av produkter til ditt kjæledyr. Når du handler hos oss kan du være trygg på at vi jobber knallhardt med å presse prisene. For at du skal føle deg trygg på at du får gode priser i våre butikker tilbyr vi derfor prismatch. Kort fortalt betyr dette at dersom du finner samme vare rimeligere i en annen norsk butikk, dekker vi differansen. For å få prismatch må du kunne dokumentere at du har funnet varen billigere, for eksempel gjennom å henvise til en kundeavis, bilde av prisetikett eller lignende.

*Følgende vilkår gjelder:

 • Gjelder kun i fysisk butikk (ikke fra nettsider som prisjakt.no og andre prissammenligningstjenester).
 • For å gjøre prismatch gjeldende sier du selv fra i kjøpsøyeblikket.
 • Du må kunne dokumentere at en konkurrent har lavere pris. Dokumentasjonen må være fra en fysisk butikk.
 • Gjelder ikke tilbudsvarer.
 • Gjelder ikke bedriftskunder eller nettbutikk.

30 dagers åpent kjøp

Angrer du på kjøpet? Vi tilbyr hele 30 dager åpent kjøp. Det er veldig enkelt å benytte åpent kjøp: Send varen i retur og du får pengene tilbake. Varen må være i samme stand som da du kjøpte den. Kunden står selv for kostnader relatert til frakt for returen.
For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen returneres i samme stand som da du mottok den. Varen må være i originalemballasjen og med eventuelle merkelapper på. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt og vi vil ikke refundere hele beløpet. Les mer om hvordan du returnerer en vare her: Retur

100 % Fornøydgaranti

Varen kan byttes til annen størrelse eller farge innen samme modell, eller en annen modell innen samme varegruppe og prisnivå. Eventuell prisdifferanse utbetales med tilgodelapp i varehus. Varen må være i samme stand som da du kjøpte den.
Garantien er gyldig i 30 dager mot fremvisning av original kvittering og kan bare benyttes én gang pr. produkt. Ny vare kan med andre ord ikke byttes eller returneres.
 1. “Vi har fått pakke i posten og kan si at dere har fått en ny kunde som er veldig tilfreds med både varer og kundeservice, har vel knapt nok vært borti maken til service. Variocage buret vi bestilte søndag hadde vi tirsdagen etter."
  - Heidi, Nordberg
 2. “Takk for hyggelig handel hos dere så langt. Rask behandling og rask leveringstid!
  - Kristina, Kristiansand
 1. PetXL.no“Må bare få skryte av en utrolig rask levering! Fra jeg bestilte pakken til den lå klar på lokalt postkontor tok kun 22 timer! Meget fornøyd!”
  – Silje, Hedmark
 2. “Utrolig hyggelig og hjelpsom kundeservice! Jeg vil si at dere går foran som et meget godt eksempel. At jeg fikk varene levert på døren samme er jo også bare helt utrolig."
  - Jan Tore, Oslo
Tusen hjertelig takk til alle som tar seg tid til å gi oss tilbakemelding! Vi trenger din tilbakemelding for å forbedre tilbudet vårt og for å gi deg som kunde den beste kundeopplevelsen!

PetXL.no

Copyright © 2021 PetXL AS