Om oss

PetXL - totaldestinasjonen for deg og ditt kjæledyr

Hos oss handler det ikke bare om å tilby utstyr, men å skape en opplevelse som gjenspeiler vårt engasjement for dyrevelferd og kundetilfredshet. Vi streber etter å være mer enn bare en butikk - vi er din partner i omsorgen for dine kjæledyr og ønsker tilbyr alle tjenester du trenger på samme sted!

Våre butikker

PetXL er stolt av å ha 15 store dyrebutikker spredt over hele Norge.

Våre dedikerte butikkansatte og varehussjefer legger ned en betydelig innsats hver dag for å levere førsteklasses service til våre kunder. Med dyptgående fagkunnskap og omsorg er målet vårt å hjelpe både deg og din beste venn med å finne akkurat det dere trenger! Hos PetXL kan du forvente et omfattende utvalg til svært konkurransedyktige priser, og vi har alt som en hund, katt, smådyr, fugl, fisk eller reptil kan trenge.

Våre butikker er romslige, og flere av dem tilbyr også ekstra tjenester som hundefrisør og veterinær. Vi er her for å gjøre din handleopplevelse så komplett og behagelig som mulig. Velkommen til PetXL – stedet der du finner alt for dine kjæledyr!

Oversikt over alle våre butikker finner du her. 

Våre hundefrisører

Våre dedikerte hundefrisører tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du har en langhåret rase som krever regelmessig stell eller en kortpelsede hund som bare trenger en rask oppfriskning, tilpasser vi behandlingen etter behovene til hver enkelt hund. Hos oss er omsorg og ekspertise i fokus, og vi jobber hardt for å gi din kjæledyr en positiv og behagelig opplevelse. Våre frisører tilbyr alt fra kloklipp, valpeklipp, til fult bad og klipp av hund, til personligkurs i klipp av egen hund! 
Oversikt over alle våre hundefrisører finner du her. 

Visste du at vi også utdanner også nye hundefrisører?! er du nysgjerrig? 
Les om PetXL Grooming Academy her. 

Våre veterinærer - VetXL 

Med fire klinikker og en tydelig visjon om å bli ledende innen dyrehelse i Skandinavia, er vi dedikert til å tilby deg og dine kjæledyr en enestående opplevelse. Våre erfarne veterinærer kombinerer ekspertise med omsorg, sikrer høy faglig kvalitet og profesjonell behandling for dine firbente venner.

Vi går utover det vanlige ved å implementere innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen. Dette betyr ikke bare enklere prosesser for våre dyktige ansatte, men også en forbedret opplevelse for deg som kunde. Hos VetXL er vårt fokus å levere fremragende tjenester, gi god service og sikre effektiv behandling.

Ta steget inn i en verden av førsteklasses dyrehelse med VetXL, din pålitelige partner som setter dine kjæledyrs velvære i sentrum. Velkommen til VetXL – hvor omsorg møter ekspertise!

Mer om VetXL og våre klinikker finner du her. 

Nettbutikk og kundeservice

Velkommen til vår norske nettbutikk, hjerte og sinn for kjæledyrelskere! På vårt lager utenfor Oslo har vi et dedikert team på 15 ansatte, i tillegg 5 dyktige kundeserviceagenter, som gjør alt for at du skal få en sømløs handleopplevelse.

Vi skaper forbindelser gjennom rask levering i hele Norge, slik at du og ditt kjæledyr kan glede dere over vårt omfattende utvalg med kjente merkevarer. Med stolthet og faglig kompetanse guider vårt team deg gjennom jungelen av produkter og matvarer for å sikre at du finner det perfekte for ditt kjæledyr.

Vårt fantastiske kundeservice team er klar til å ta i mot din hvendelse, og hjelper deg gjerne med anbefalninger, tips og spørsmål! Vi garanterer svar innen 24 timer på alle virkedager. Enten du trenger rådgivning eller har andre spørsmål, er vi her for å hjelpe. Send oss en e-post på kundeservice@petxl.no 

Organisasjonsnummer: 918 969 950 mva

Ledige stillinger i PetXL

Les mer om åpenhetsloven her.

Copyright © 2021 PetXL AS