Retur

Retur

 
Grunnet stor pågang av returer er det forventet lenger behandlingstid. Vi beklager dette.  
 
 

Skader og reklamasjon 
Dersom varen din skulle bli skadet under transport, er det viktig at du gir oss beskjed og tar bilder for å dokumentere skadene. Posten sin frist for å sende inn dokumentasjon på skader er 7 dager etter utlevering av sendingen.  

Når vi har mottatt informasjon fra deg, vil vi kontakte Posten og finne en løsning. Skulle det være bur som er skadet under transport, anbefaler vi ikke å montere det før du har tatt kontakt med oss.  

Ved reklamasjoner må vi ha ordrenummer på bestilling, informasjon om feilen og dokumentasjon. Dette sendes til kundeservice@petxl.no 
Vi kontakter leverandør, som normalt svarer i løpet av 1-5 virkedager.  

Angrerett

Hos oss har du 30 dagers bytte-, retur- og angrerett på ubrukte varer. For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 30 dager fra da du mottok varen. Om fristen er utgått vil varen(e) returneres direkte tilbake til kunden sammen med faktura for frakt. Benyttes vår returseddel belastes det ett returgebyr på kr 119,- 

Slik sender du noe i retur til oss 

 1. Last ned og fyll ut returskjemaet. Last ned her.
 2. Legg returskjemaet sammen med varen(e) du skal returnere. Bruk gjerne emballasjen varene ble levert i.  
 3. Returseddel lastes ned her. Denne festes på pakken og leveres inn til postkontor/post-i-butikk. Vi har kun returavtale med Posten.  
  Ved retur av varer ber vi deg om å sende med intakt originalemballasje. Dersom varen er sendt uten ytterligere emballasje, ber vi deg om å sette adresselapp for retur oppå/over den gamle adresselappen.

  Pakken sendes til: 
  PetXL Sentrallager 
  Jeksleveien 50 
  2016 Frogner

Retur kan også meldes i Posten sin app dersom pakken fortsatt befinner seg hos Posten.  
 
Når du sender noe til oss, er du ansvarlig for at det kommer frem. Vi anbefaler derfor at du tar vare på sporingsnummeret du får ved innlevering til Posten.  
 
Du vil motta en bekreftelse så snart returen er mottatt og behandlet. Dette tar vanligvis 1-2 uker etter at vi har mottatt returen.  
Alle returer belastes med kr 119,-  
Dette dekker fraktkostnaden. 
 
Tilbakebetaling 
Pengene tilbakebetales i løpet av 7-10 virkedager etter at du har mottatt returbekreftelse fra oss. Alle returer går via betalingsmetoden du valgte ved utsjekk i kassen, og tilbakebetales på samme kortet som du betalte med.  
Klarna kan kontaktes dersom du har spørsmål angående tilbakebetaling om du har betalt med faktura eller kort.  
Frysevarer som er levert kan ikke sendes i retur eller byttes.  
 
Bytte 
Vi tilbyr bytte av varer i alle våre fysiske butikker. Varer som er kjøpt på nett kan også byttes og returneres kostnadsfritt i en av våre butikker. 
Oversikt over våre butikker finner du her: https://www.petxl.no/kundeservice/vare-butikker  
Hvis du har valgt faktura fra Klarna ved bestilling i nettbutikken, må denne betales og du får tilbake beløp i butikk når du leverer varen tilbake.  
Dersom du ikke har anledning til å besøke noen av våre fysiske butikker, må byttet håndteres ved å gjennomføre en vanlig retur. Ny vare må bestilles på nytt som et eget kjøp.  
 
Vilkår 
For å få tilbakebetalt beløpet ved retur/bytte/angrerett, må varen returneres i samme stand som da du mottok den. Varen må være i originalemballasjen og med eventuelle merkelapper på. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt og vi vil ikke refundere hele beløpet. 
 
Pakker som ikke blir hentet 
Pakker som av forskjellige årsaker ikke blir hentet ut av kunden vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på 119 kr i tillegg til returgebyret på 119 kr. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. Pakker/gods som nektes mottatt regnes som uavhentet og behandles på samme måte.  

Copyright © 2021 PetXL AS