Provit Go´biten frysetørket oksekjøtt

cancel Ikke på lager
kr 59
Provit Go´biten frysetørket oksekjøtt
Provit Go´biten frysetørket oksekjøtt
  • done Gratis frakt over 499 kr!
  • done Rask levering

Provit Go´biten frysetørket oksekjøtt

Provit Go'biten representerer en serie rene, norske naturprodukter uten tilsetninger, som gir trygge og naturlige godbiter perfekte for kos, trening og belønning av hunden din.
Go'biten Oksekjøtt, er laget av norsk okse og gjennomgår frysetørking for å bevare råvarens kvalitet, smak, næringsinnhold, mineraler og vitaminer.

Den høye smakeligheten og den tiltalende lukten av oksekjøtt gjør Go'biten Oksekjøtt til en effektiv motivator for hunder. Denne godbiten blir raskt en favoritt blant hundene, og det gjør den til en ideell belønning under treningssesjoner. Den egner seg spesielt godt for innlæring og trening på alle nivåer, da hunden virkelig vil jobbe for å få tak i denne spesielt smakfulle godbiten.

Provit Go'biten er utviklet for å passe alle hunder, uavhengig av størrelse og alder. Den er formulert som singelprotein oksekjøtt, noe som gir deg kontroll i forhold til sensitivitet eller allergi hos hunden din. Dette gjør Go'biten Oksekjøtt til et pålitelig og helsevennlig valg for hundens godbitbehov.

SAMMENSETNING: 
Oksekjøtt

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 35,3%, fett 53,6%, fukt 1,1% 


NETTOVEKT:
50g  

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 
Lagres tørt og kjølig.

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7027851000037
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Storfe
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS