Royal Canin Babydog Milk 0,4 kg

cancel Ikke på lager
kr 329
Royal Canin Babydog Milk 0,4 kg
Royal Canin Babydog Milk 0,4 kg
  • done Gratis frakt over 499 kr!
  • done Rask levering

Royal Canin Babydog Milk 0,4 kg

Royal Canin Babydog Milk er en melkeerstatning (morsmelkerstatning) for valper under amming og i vekst, fra fødselen til avvenning fra moren (0-2 måneder). Pulveret blandes ut med vann og er så likt tispens egen melk som mulig, med høyt energi og proteininnhold for en jevn, harmonisk oppvekst.

Sikker fordøyelse: Royal Canin Babydog milk inneholder nøye utvalgte, veldig lettfordøyelige proteiner og har et laktoseinnhold som ligner tispens melk. Veltilpasset til valpens fordøyelsessystem, uten stivelse (valper utskiller ikke tilstrekkelig med enzymet amylas for å kunne fordøye stivelse). Tilsetningen av frukto-oligosackarider (FOS) bidrar til å opprettholde en sunn balanse i tarmfloraen.

Enkel å tilberede: Takket være Royal Canin Babydogs milks eksklusive sammensetning løser pulveret seg opp raskt til en jevn drikk uten bunnfall.  

DHA-beriket: Valpens nervesystem fortsetter å utvikles etter fødselen. DHA inngår som en naturlig del i tispens melk og bidrar til å utvikle valpens intellektuelle funksjoner. Derfor er også Babydog milk beriket medDHA.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi! 

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550768641
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS