Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5kg

brightness_16 stk. på lager
kr 189
Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5 kg Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5 kg biter Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5 kg ny pose
Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5 kg
  • done Gratis frakt over 499 kr!
  • done Rask levering

Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5kg

Royal Canin Shih Tzu junior er et komplett hundefôr til valper i vekst av rasen shih tzu under 10 måneders alder.

Royal Canin Shih Tzu junior støtter hudens barrierefunksjon (patentert kompleks) og reduserer risikoen for hudproblemer (EPA og DHA). Fremhever hudens naturlige skjønnhet, spesielt pga. boragoolje og biotin. Krokettenes form og konsistens i Royal Canin Shih Tzu junior er utformet for å oppmuntre hunden til å tygge, noe som begrenser dannelsen av plakk og gir optimalt opptak av hundefôret

Høyt fettinnhold og optimal proteintilførsel i Royal Canin Shih Tzu junior bidrar til å dekke næringsbehovene i den korte og intense vekstperioden hos valpen. Riktig innhold av kalsium og fosfor bidrar til normal mineralisering av skjelettet.

Inneholder natriumpolyfosfat som bidrar til å redusere avføringens lukt og volum. Krokettene i Royal Canin Shih Tzu junior er eksklusivt utviklet for å gjøre det lettere for hunderasen shih tzuer å gripe og tygge dem.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550722605
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Liten (1 - 10 kg)
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS