Kong Classic Medium

brightness_1 På lager
kr 149
Kunder som så på dette så også på
Kong Classic Medium Kong Classic Medium Kong Classic Medium
Kong Classic Medium
  • done Gratis frakt over 499 kr!
  • done Rask levering

Kong Classic Medium

Bestselgeren Kong Classic Medium!

Gi din pelskledde venn en interaktiv og utfordrende lekeopplevelse med KONG Classic. Denne ikoniske hundeleken har vært favoritten blant hundeiere i årevis, og det er ikke uten grunn! Designet for å stimulere både fysisk og mentalt, gir KONG Classic timevis med glede og underholdning for din firbente følgesvenn. Perfekt som belønnings- og apportleke. 

Egenskaper og fordeler:

  • Holdbarhet som imponerer: Laget av slitesterkt, naturlig rød gummi, tåler KONG Classic selv de mest ivrige tyggesessjonene. Den er bygget for å vare, uansett hvor robust din hunds lekestil er.
  • Fyllbar for ekstra moro: KONG Classic kan fylles med favorittleker, godbiter eller hundemat, noe som gjør den til en fantastisk måte å utfordre hunden din på. Dette bidrar til å forlenge leketiden og stimulere intellektet, samtidig som det belønner hunden for innsatsen.
  • Kreativ lek: KONG Classic har en unik form og spretter uforutsigbart, noe som gjør den ideell for kaste- og apportleker. Den gir også en morsom utfordring for hunden din når den prøver å få tak i godbitene som er gjemt inni.
  • Beroligende for tyggere: Perfekt for hunder som elsker å tygge, gir KONG Classic en sunn og trygg utløp for denne naturlige atferden. Den bidrar også til å redusere angst og kjedsomhet, og kan være spesielt nyttig for valper i tannfase.

Invester i KONG Classic og se din hund oppleve gleden av en leke som er skapt for å vare. Holdbart design, fyllbar moro og uendelige lekemuligheter gjør denne hundeleken til et must-have for enhver hundeeier som ønsker det beste for sin lojale følgesvenn. Gjør leketiden til kvalitetstid med KONG Classic!

Kong Classic medium passer til mellomstore hunder mellom 7-16 kg. 

Mer informasjon
Merke Kong
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS