Provit Go´biten frysetørket lever

cancel Ikke på lager
Tilbudspris kr 41,30 Vanlig pris kr 59
Kunder som så på dette så også på
-30%
Provit Go´biten frysetørket lever
Provit Go´biten frysetørket lever
  • doneFree Freight above 499 NOK!
  • doneRask levering

Provit Go´biten frysetørket lever

Provit Go'biten representerer en serie rene, norske naturprodukter som skiller seg ut ved å være fri for enhver form for tilsetninger. Dette gjør dem til trygge og naturlige godbiter egnet for kos, trening og belønning av hunden din.
Go'biten Lever, er laget av norsk storfelever og gjennomgår frysetørking for å bevare råvarens kvalitet, smak, næringsinnhold, mineraler og vitaminer.

Den høye smakeligheten og den tydelige lukten av storfelever gjør Go'biten Lever til en inspirerende motivator for hunder. Denne godbiten blir raskt en favoritt blant hundene, og det gjør den til en ideell belønning under treningssesjoner. Den egner seg spesielt godt for innlæring og trening på alle nivåer, da hunden virkelig vil jobbe for å få tak i denne spesielt smakfulle godbiten.

Provit Go'biten er utviklet for å passe alle hunder, uavhengig av størrelse og alder. Den er formulert som singelprotein storfe, noe som gir deg kontroll i forhold til sensitivitet eller allergi hos hunden din. Dette gjør Go'biten Lever til et pålitelig og helsevennlig valg for hundens godbitbehov.

SAMMENSETNING:
Storfelever

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 67%, fett 13%, vann < 3%

NETTOVEKT:
50g   

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 
Lagres tørt og kjølig.

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7027851000013
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Lever
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS