Provit Go´biten frysetørket lever

cancel Ikke på lager
Tilbudspris kr 41,30 Vanlig pris kr 59
-30%
Provit Go´biten frysetørket lever
Provit Go´biten frysetørket lever
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering

Provit Go´biten frysetørket lever

Verdens eneste godbit uten kunstige tilsetningstoffer?

Norske råvarer - Provit Go’biten er et helnorsk produkt. Råvarene er hentet fra norske slakterier under streng kvalitets- og veterinærkontroll. De ferdige godbitene produseres og pakkes på Norsk Dyremat AS sitt anlegg utenfor Kristiansund.
Frysetørket = uten e-stoffer - Det er til sammen 6 varianter av Provit Go’biten; Lever, Storfekjøtt, Storfevom, Kalkun, Sei Hund og Sei Katt.

Felles for alle smakene er at de er frysetørket. Frysetørking gjør at de ferdige produktene har lang holdbarhet i romtemperatur, uten å tilsette stoffer i maten som konserverer og utsetter naturens gang. Når en råvare frysetørkes så trekkes nesten all fuktighet ut av produktet og man sitter igjen med et “komprimert” næringsinnhold uten å gå på bekostning av smak. Når vannet er trukket ut, blir produkt også lett. Provit Go’biten veier kun ¼ av råvarens vekt, dvs at en pose på 50 gram inneholder 200gram råvarer uten vann. De forskjellig smakene benyttes mest som belønning og godbit, men husk at dette er 100% rene norske råvarer som godt kan brukes i hundematen som smakstilsetning.

Prøv selv og finn din hunds favoritt: oksekjøtt, lever, kalkun, vom eller sei!

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7027851000013
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Lever
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS