Provit Go´biten frysetørket sei

cancel Ikke på lager
Tilbudspris kr 41,30 Vanlig pris kr 59
Kunder som så på dette så også på
-30%
Provit Go´biten frysetørket sei
Provit Go´biten frysetørket sei
  • doneFree Freight above 499 NOK!
  • doneRask levering

Provit Go´biten frysetørket sei

Provit Go'biten er en serie rene, norske naturprodukter uten tilsetninger, som tilbyr trygge og naturlige godbiter ideelle for kos, trening og belønning av hunden din. Spesifikt er Go'biten Sei til hund produsert av hel fisk (uten hode) og gjennomgår frysetørking for å bevare råvarens kvalitet, smak, næringsinnhold, mineraler og vitaminer.

Den høye smakeligheten og den karakteristiske lukten av fisk gjør Go'biten Sei til en effektiv motivator for hunder. Denne godbiten blir raskt en favoritt blant hundene, og det gjør den til en ideell belønning under treningssesjoner. Den egner seg spesielt godt for innlæring og trening på alle nivåer, da hunden virkelig vil jobbe for å få tak i denne spesielt smakfulle godbiten.

Provit Go'biten er egnet for alle hunder, uavhengig av størrelse og alder. Med 100% norsk sei som ingrediens gir denne godbiten et lavt fettinnhold, noe som gjør den godt egnet for hunder som må passe vekten og for de som belønnes hyppig.

Go'biten Sei er formulert som singelprotein sei, noe som gir deg kontroll i forhold til sensitivitet eller allergi hos hunden din. Dette gjør den til et pålitelig og helsevennlig valg for hundens godbitbehov.

SAMMENSETNING:
Sei (uten hode).

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 87,3%, fett 3%, fukt 0,5%

NETTOVEKT:
40g   

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen. Når posen er åpnet bør innholdet brukes innen 14 dager. 
Lagres tørt og kjølig.

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7024273180217
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Frysetørket
Rasestørrelse Alle
Smak Fisk
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS