Black Friday

BLACK WEEK & BLACK FRIDAY 2020

Meld dere på vårt nyhetsbrev å få våre Black Week tilbud først! KLIKK HER

Black Friday nærmer seg på Petxl.no

Årets store shoppingdag Black Friday nærmer seg med stormskritt og vi er godt i gang med å planlegge tidenes shoppingfest! Nettbutikklageret fylles opp med en mengde varer som skal selges til svært gode priser på Black Friday.

I år faller Black Friday på 27. november, kun to dager før vi går inn i adventstiden. Hvorfor ikke bli ferdig med julegavene FØR desember i år? Vi vet om mange som ville blitt glade for fine gaver til familiens firbeinte bestevenn! Eller er det kanskje noen familier der ute som skal bruke juleferien på å hente hjem et nytt kjæledyr? petxl.no har ALT du trenger, og litt til, og på Black Friday kan du sikre deg disse varene til SVÆRT gode priser! Vi vet at det blir svært gode tilbud på diverse hundebur, katteluker og hundemat, for å nevne noe.

Men hva er egentlig Black Friday? Hvor kommer det fra?

Black Friday er i USA kjent som «retail bonanza» og familier over hele landet sparer opp til nettopp denne dagen gjennom hele året. Lister lages, handleruter settes opp, og hele familien stiller seg i kø like etter at Thanksgiving-kalkunen er spist opp. De fleste butikkene i USA begynner salget like etter midnatt, og Petworld.no er selvfølgelig intet unntak! Hos oss får du knallpriser fra kl. 00.00 fredag 29. november. Alle tilbudene varer hele Black Friday, så du har hele 24 timer på deg til å handle varer til ditt kjæledyr til knallpriser!

Navnet Black Friday ble først brukt i forbindelse med retail i en annonse i The American Philatelist magazine i1966. Før dette hadde Black Friday vært assosiert med finanskrisen i USA på 1800-tallet, ikke shopping.

En gammel tradisjon med salg og rabatter

Fredagen etter Thanksgiving har vært en handelsdag i mange år, Macy’s annonserte med gode rabatter allerede i 1924. Å dra på handletur dagen etter Thanksgiving fortsatte å være populært selv gjennom «The Great Depression», etter børskrakket i 1929, på tross av at retail generelt slet på denne tiden.

Historien sier at butikksjefer i USA første resultatene for hånd i enten rødt eller sort, rødt hvis de gikk i underskudd og sort når de tjente penger. For mange var det mest røde tall, helt til det snudde fredagen etter Thanksgiving når kundene sto timesvis i kø for å handle rabaterte varer. Tallene ble sorte og butikkene tjente penger!

Det ble etterhvert mer og mer vanlig å bruke «Black Friday» i forbindelse med salget dagen etter Thanksgiving, og mot slutten av 1980-tallet var dette et kjent begrep for de aller fleste amerikanere. I dag er Black Friday den desidert største shoppingdagen i USA og noe mange ser frem til hvert år.

Amerikanerne har i mange år handlet for milliarder av dollar på Black Friday, og dette har etterhvert spredt seg til Norge og resten av verden. Det store gjennombruddet i Norge kom på 2000-tallet, og fenomenet Black Friday blir stadig mer og mer populært.

Gjør fantastiske kupp på hundefor, hundebur, kattemat, kattesand og mye annet på Petxl.no

Mange butikker velger nå å kjøre «Black Week» med gode rabatter i dagene før Black Friday. Det kommet selvsagt Petxl.no til å gjøre også! Vi legger ut nye tilbud hver dag i Black Week, som en oppladning til den store dagen i slutten av uka. Det vil si at du kan sikre deg fantastiske varer til rå priser allerede fra søndag 15. november!

Og det slutter ikke der.... Vi kommer til å fortsette shoppingfesten med «Cyber Monday» mandag 30. november. Kanskje du glemte å kjøpe noe på Black Friday? Eller du plutselig kom på at du trenge ekstra hundefôr eller hundeleker til juleferien? Da har du en ny sjanse til å handle mandagen etter Black Friday! Historien bak Cyber Monday er at netthandelsbransjen opplevde nedgang uka etter Black Friday og ville derfor ha sin egen handelsdag før jul. I dag velger svært mange nettbutikker å kjøre kampanjer både på Black Friday og Cyber Monday.

Gode tilbud hos Petxl.no

PetXL har alltid gode tilbud på Black Friday og 2020 blir intet unntak! Vi setter ned prisen på diverse populære varer, alt fra hundefôr og kattesand til vinterdekken og kaninbur. Dette er virkelig dagen for å sikre seg kvalitetsvarer til en svært god pris! Vi kjører som vanlig fri frakt på alle ordre over 499 kr. Våre lagermedarbeidere står klare til å pakke nettopp din bestilling, slik at du kan være sikker på at du får varene dine så fort som overhodet mulig etter Black Friday.

I disse dager klargjør vi nettsiden for Black Friday og vi gjør alt vi kan for å sikre at årets julegaveshopping blir en fornøyelig opplevelse. Innkjøpssjefen vil ikke røpe hva rabattene blir helt enda, men vi har hørt rykter om at det vil være knallpriser på varer fra kjente merker som Orijen, Acana, 4Pets, Royal Canin, SureFlap, Canem Pets, Trixie og Variocage – for å nevne noen!

Vi gleder oss til Black Friday, Black Week og Cyber Monday og håper du også gjør det!

Og du... så fort Black Friday-helgen er over, setter vi i gang med TIDENES julekalender på www.petxl.no og Facebooksiden vår. Så vi vil absolutt anbefale å følge med der i ukene fremover. Hvem vet, kanskje det kommer små hint om hva som skjuler seg bak lukene i årets julekalender?

Copyright © 2021 PetXL AS