CSI Urine Katt 500ml

cancel Ikke på lager
kr 199
CSI Urine Katt 500ml
CSI Urine Katt 500ml
  • done Gratis frakt over 499 kr!
  • done Rask levering

CSI Urine Katt 500ml

CSI Urine produktene er spesielt formulert med bioaktive enzymer for å angripe urin på molekylært nivå. Kjæledyrurin er en av de vanskeligste flekkene å håndtere, spesielt katturin, som etterlater en sterk lukt i huset. CSI URINE bruker vitenskapelig kunnskap i stedet for sterke kjemikalier for å takle de tre hovedårsakene til urinlukt.
Spesielt formulert med bioaktive enzymer for å angripe urin på molekylært nivå, CSI URINE Cat spray 500ml fjerner vond lukt og flekker effektivt. Kan brukes på både myke og harde overflater, og er like effektiv mot gamle flekker som nye. Fungerer effektivt mot urin, blod og avføring. Fjerner vonde lukter effektivt og raskt, noe som er viktig da katter gjerne markerer på samme plass for å dominere. 

Inneholder ingen maskerende luktfjernere. Trygg å bruke rundt alle kjæledyr.

Buk: Først fjern all overflødig veske eller avføring. Spray så på CSI Urine spray på flekken slik at virkestoffer i sprayen dekker hele flekken. Du trenger ikke å gni. Om du skal bruke produktet på en ny overflate du er litt usikker på så test litt på ett område som ikke vises så godt først, for å være på den sikre siden. 

500ml

Mer informasjon
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2021 PetXL AS