Norskprodusert fôr av høy kvalitet, med fokus på dyrevelferd og bærekraft til en lav pris!

Norskprodusert hundefôr og kattemat av høy kvalitet, med fokus på dyrevelferd og bærekraft til en lav pris! 

Nordic Nature sin serie med hundemat og kattemat tilbyr ulike varianter for alle aldre, størrelser og behov. Ett kompromissløst fôr der kun det beste er bra nok, produsert her i Norge på en etisk plattform som gjør det bærekraftig og kortreist.

Hvorfor velge Nordic Nature til din hund eller katt

 • Norskprodusert hundefôr og kattefôr med norske råvarer
 • Bærekraftig og kortreist
 • Svært høyt næringsopptak for et bedre liv

Gi din beste venn det beste med vårt norskproduserte hund- og kattefôr! Vårt bærekraftige fôr er skapt med omtanke for dyrene og planeten, med kortreiste norske råvarer og høy dyrevelferd i fokus. Hver bit er en kilde til glede for din firbeinte venn, med et høyt innhold av animalsk protein og en svært høy biologisk verdi. Dette næringsrike fôret gir enkelt opptakelige og lett fordøyelige ingredienser for en sunn og lykkelig hund eller pus. Gi din pelskledde følgesvenn det beste – gi demdet beste tørrfôret!

Hva er det som gjør Nordic Nature spesielt?

 • Dyrevelferd er en hjørnestein i hele produksjonsprosessen av vårt fôr, og det inkluderer omsorgen for alle involverte dyr, inkludert de animalske råvarene. Det er selvfølgelig minimal bruk av antibiotika i alle råvarer.
 • Vi produserer fôret her i Norge med norske råvarer, det gir oss full sporbarhet gjennom hele prosessen. Du kan være trygg på at hvert eneste måltid din firbeinte nyter, er laget med omsorg og kjærlighet.
 • Kortreiste norske råvarer betyr også mindre miljøpåvirkning, og det bidrar til en mer bærekraftig fremtid for våre firbente venner.
 • Å bruke slakteavfall og hydrolyserte proteiner i hundefôr er et skritt i retning av bærekraftig praksis. Ved å ta i bruk disse ressursene reduserer vi matsvinn og optimaliserer utnyttelsen av alle deler av dyret som allerede er slaktet for menneskemat.
 • Hydrolyserte proteiner en nyttig måte å bryte ned store proteiner i mindre komponenter, noe som resulterer i et næringsrikt fôr som er lett fordøyelig og gir en høyere biologisk verdi.
 • Nordic Nature er kjent for sin høye biologiske verdi med lavt karbohydratinnhold og rikelig med animalsk protein. Dette bidrar til å opprettholde stabilt blodsukkernivå og gir din pelskling den næringen den trenger for ett sunt og vitalt liv. Kun det beste er bra nok!
 • Vår kilde til krill fra Antarktis er eksepsjonell. Krill inneholder en utrolig høy biomasse, og dette gir naturlig rikelig med omega-fettsyrer i vårt fôr. Vi er dedikert til bærekraftig praksis, og det hentes ut kun 10% av det som er anbefalt for å sikre at denne verdifulle ressursen bevares for fremtiden.
 • Våre oppskrifter inneholder en rik kilde av naturlige antioksidanter, inkludert vitamin E, rosmarin og beta-karoten. Disse kraftige antioksidantene hjelper til med å styrke immunforsvaret og beskytte cellene.
 • Med nøye utvalgt prebiotika og kostfiber i vårt hundefôr for å fremme en sunn fordøyelse og optimal tarmhelse.
 • Våre oppskrifter er beriket med kondroitin, glukosamin og kollagen for å fremme sunne ledd og hud. Naturlig glukosamin fra krill og kondroitin fra kylling gir optimal støtte og absorpsjon.
 • Glutenfrie oppskrifter som bruker ris som en lett fordøyelig og opptakbar kilde til karbohydrater. Denne skånsomme formelen er ikke bare snill mot tarmen, men den fremmer også en sunn bakteriekultur for optimal tarmhelse hos alle hunder og katter.

Bestselgere

Copyright © 2021 PetXL AS